LiLi & Judy menni Anglia

Színes, magyar vígjáték (2008) Két elszánt leányzó úgy dönt, hogy elhagyja szülőföldjét, és nekivág a kalandokkal teli útnak, mely a Ferihegyi repülőtéren át a "Ködös Albion"-ba vezet. Útjukon ezer veszély leselkedik rájuk; a lányok nem is sejtik, mekkora fába vágták fejszéjüket. A főszerepben: Hornyai LiLi és Csiky Judit.

Kalendárium

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Így írtok ti...

  • Sushuka: Hallo! Kutya kiutaztatassal kapcsban gugliztam majd kidobota az oldalatokat, es hat amellett h hasznos, tanulsagos eszmeletlen sokat rohogok :D uh akerdesem az lenne,h mi van veletek??? Kivancsi len... (2013.04.06. 00:29) Az, amelyik a Judyról szól röviden...
  • anonimaurora: Sziasztok! Nem akartam leragadni nálatok,csak körbe szerettem volna futni a témát s végül annyira egyedi és haláli jó fejnek tarom a stílusotokat,hogy mindent végig csekkoltam :D Pedig a célom,az an... (2011.11.10. 22:20) Mi van mar?!
  • Aragornka: Szia, hasznosak az írásaid. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan jelentkeztél a mekibe és mennyi idő telt el addig, amíg felvetek. Sajnos újdonsült telepesként fogom én is kezdeni és így jól jönne ezt t... (2011.07.18. 11:07) A Mekdonáldc titok
  • gerihajn: Szia, Szerintem ez az oldal is tok jo: www.ingyenesangliaimunkalehetosegek.com/ Itt Angliaban elo magyarok tesznek kozze munkakat. En ezen az oldalon talaltam egy kitchen porter munkat. Akkoriba... (2010.12.03. 22:35) Munka van. Csak nem nekünk.
  • dalmi001: szia ciccccc!!!Ti autóval vittétek a kutyusotokat??mert mi is szeretnénk de már nem tudjuk kinek higgyünk!!mi kellett nektek pontosan a kutyus kiviteléhez??köszi nagyon fontos mert februárban vinnén... (2009.11.12. 19:07) A víziszörnnyel mi lesz?

free hit counter

2008.05.14. 00:56 DarthRosenberg

Kilakoltatás

Rossz hírek... mert ilyenek is vannak.
De mielőtt, bárki azt mondaná, hogy "Nánánánáááá, Angliában is nehéz, bebebeeee!", ettől még ez most nekünk a legjobb hely a világon. Szóval, a rossz hírről:

Tegnap Satish(faction) (a háziúr), miközben szokásos esti mikrós kajánkat ettük a laptop előtt, alábbhagyó sírdogálással állandó mínuszban lévő bankszámlám felett, az asztalunkhoz lépett és megkérdezte, hogy mit szeretnénk, a rossz vagy a jó hírt. Csak nagy szemekkel bambultunk egymásra, nem válaszoltunk, úgyhogy belevágott. Kiderült, hogy kellemesen belakott, cuccainkkal teledobált, illatunkkal megjelölt szobánkat még fényévezredekkel ezelőtt lefoglalta egy fiú és egy lány. És bizony még telefonszámot se találtak hozzájuk, úgyhogy úgy néz ki, hogy ki kell költöznünk három napra. Ez volt az a pont, ahol az állunk leesett (Satish kutyája, Tia, kapva kapott az alkalmon, hogy megnyalogassa földön talált állainkat), szemünk még nagyobbra kerekedett és lefelé görbült a szánk (még a fánk is, amit Judy hozott). Satish, látván, hogy nem lelkesedünk a dologért, azt mondta, hogy megpróbálja megtalálni a telefonszámukat az embereknek, akik el akarják lopni a szobánkat és holnap meglátjuk, mit tehet értünk.



Ma pedig arra jöttünk haza az egész napos munkából, hogy nincs más megoldás, ki kell költöznünk arra a három éjszakára. Egyikünk az első emeletre, másikunk a másodikra, több ágyas (emeletes ágyas) szobákba. Na most nem is találok hirtelen megfelelő hangulatutánzó szót, ami kifejezné pontosan, hogy hogyan néztünk ekkor. Kisírtuk, hogy más megoldást keressenek: beköltözhetünk egy dupla matracra a japán lány mellé. Oké, ez még mindig jobb. Szóval most úgy néz ki, hogy ez lesz. Holnap én vagyok szabadnapos, úgyhogy elkezdem felkészíteni a szobácskánkat az elválásra (úrég, gondoljatok bele, más fog aludni (reméljük, csak azt...) az ágyunkban, más fogja használni a kádunkat (amit kitakarítottunk) és a klotyót (ami Judy szerint baktérium mentes) és, és, és... VÁÁÁ!). Csütörtökön pedig Judy lesz szabad, úgyhogy ő teszi meg majd a végső lépéseket, én pedig már nem haza jövök haza aznap a munkából. Nagyon szontyi vagyok most emiatt...
Ja, és mindennek tetejébe megfáztam, fáj a torkom, fejem, lábam, kezem, mindenem.

Már csak az az egy kérdésem lenne, hogy mi volt az a jó hír, amit Satish végül nem mondott el...... talán hogy nem kell az egész hostelt elhagynunk erre a három napra, hanem beköltözhetünk a házi laktanyákba is?! Vagy, hogy nem leprás szervkereskedők költöznek a szobánkba csütörtökön?! Vagy hogy nem kell fizetnünk a három napért a matracon?! Ja, várjunk csak, ezutóbbi valószínűleg igaz... Ez is valami, de nem sok... a szobánkat akarjuk, a G1-t, ahol a cuccaink szanaszéjjel heverhetnek a földön!!! Ki gondolta volna 5 hete, amikor megérkeztünk és undorodva néztünk mindenre és azt mondtuk az egész hostelre, hogy lepratelep és megbeszéltük, hogy ebben a szobában egy-két napon belül elvisz minket a lepra, hogy ennyire a szívünkhöz nő a saját kis odúnk?!?!?!

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://brighton.blog.hu/api/trackback/id/tr28467412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nővérke 2008.05.14. 07:36:17

kicsi autisztikus húgom... :)
süti beállítások módosítása