LiLi & Judy menni Anglia

Színes, magyar vígjáték (2008) Két elszánt leányzó úgy dönt, hogy elhagyja szülőföldjét, és nekivág a kalandokkal teli útnak, mely a Ferihegyi repülőtéren át a "Ködös Albion"-ba vezet. Útjukon ezer veszély leselkedik rájuk; a lányok nem is sejtik, mekkora fába vágták fejszéjüket. A főszerepben: Hornyai LiLi és Csiky Judit.

Kalendárium

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Így írtok ti...

  • Sushuka: Hallo! Kutya kiutaztatassal kapcsban gugliztam majd kidobota az oldalatokat, es hat amellett h hasznos, tanulsagos eszmeletlen sokat rohogok :D uh akerdesem az lenne,h mi van veletek??? Kivancsi len... (2013.04.06. 00:29) Az, amelyik a Judyról szól röviden...
  • anonimaurora: Sziasztok! Nem akartam leragadni nálatok,csak körbe szerettem volna futni a témát s végül annyira egyedi és haláli jó fejnek tarom a stílusotokat,hogy mindent végig csekkoltam :D Pedig a célom,az an... (2011.11.10. 22:20) Mi van mar?!
  • Aragornka: Szia, hasznosak az írásaid. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan jelentkeztél a mekibe és mennyi idő telt el addig, amíg felvetek. Sajnos újdonsült telepesként fogom én is kezdeni és így jól jönne ezt t... (2011.07.18. 11:07) A Mekdonáldc titok
  • gerihajn: Szia, Szerintem ez az oldal is tok jo: www.ingyenesangliaimunkalehetosegek.com/ Itt Angliaban elo magyarok tesznek kozze munkakat. En ezen az oldalon talaltam egy kitchen porter munkat. Akkoriba... (2010.12.03. 22:35) Munka van. Csak nem nekünk.
  • dalmi001: szia ciccccc!!!Ti autóval vittétek a kutyusotokat??mert mi is szeretnénk de már nem tudjuk kinek higgyünk!!mi kellett nektek pontosan a kutyus kiviteléhez??köszi nagyon fontos mert februárban vinnén... (2009.11.12. 19:07) A víziszörnnyel mi lesz?

free hit counter

2008.05.14. 23:37 DarthRosenberg

Ajajajjj!

Csak haladunk affelé a Blair Witch Procets-es eltűnés felé.... Most ott tartunk, hogy
1. Judy nem kap addig fizetést, amíg be nem fizeti a Home Office (belügyminisztérium) regisztrációt, ami 90 font. (Ó igen, ugye bennetek is az a kérdés merül fel, hogy mégis hogy a lókukiba fizessen be 90 fontot (kb. 40.000 forint), ha nem kap fizetést, amiből befizethetné?!)
2. Én erősen redukált fizetést kapok, amíg nincs meg az állandó N.I. számom (adó és TB-kártya), kb. 100 fontot vonnak jelenleg tőlem adó címszó alatt. És persze visszakapom majd egyszer, amit most az átmeneti N.I. számom miatt vonnak (és akkor az a kis plusz zsé nagyon nagyon jól fog esni), de az még odébb van.
3. A holnapi szobaváltásunkat egyelőre nagy homály fedi. A japán lány nem ment bele, hogy mellé költözzünk, mert a szobája nem elég nagy három embernek. Felajánlották, hogy beköltözhetünk egy másik három személyes szobába, de oda érkezik majd még két lány, azaz négyen leszünk három ágyra. Megmondtuk a két recepciós lánykának, hogy Satish-sel akarunk beszélni újra az ügyről, mert ráadásul én holnap dolgozom, Judynak meg tréningje lesz fél 11-től és legkorábban háromra tud hazaérni, amikorra a szobafoglalóink érkeznek. Magyarul nem tudunk kipakolni. Zseniális. Persze még az is benne van a pakliban, hogy a szobafoglalóink nem is jönnek holnap, mi meg napról napra többen stresszeljük magunkat az ügyön (Judy, én, a két recepciós lány, Satish, a japán lány, Mike, aki tegnap azt mondta nekünk, hogy ne menjünk bele a dologba). És különben is, miért minket pakolásznak jobbra-balra, akik már itt élünk 6 hete, és miért nem azokat, akik csak három napra jönnek?!
4. Beteg vagyok, egész nap aludtam. Ilyen szabadnapról álmodik mindenki. Ez most szarkazmus volt...
5. Holnap dolgoznom kell.
6. A spanyolajkúak átvették az uralmat a hostel felett és most itt garázdálkodnak és hangosan beszélnek érthetetlen sebességgel és gitároznak is latinosnak szánt dallamokat, amik tudás hiányában kb. X-aktákos, ijesztős zenének hangoznak.

Azt hiszem más most nem jut eszembe, ami beillene a felsorolásba, már csak azért sem, mert Judy csinált nekem isteni főtt zöldséget, és emiatt most minden picit fényesebb színben tetszeleg. :)
Az evés mindennek a nyitja. Egyetek és jobb kedvűek lesztek!!!! És ez most nem szarkazmus volt, hanem életbölcsesség...!

3 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://brighton.blog.hu/api/trackback/id/tr50469286

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micsinálltok? 2008.05.19. 00:21:17

atom vagytok, vagy nem? ez csak egy próba-blog volt! komolyan olvassátok ott a messzi albionban?

DarthRosenberg 2008.05.19. 01:09:43

Ezt most nem értjük pontosan, hogy mire gondoltál... És mi a kérdés, és mi volt a próba-blog és ki az atom?
süti beállítások módosítása