LiLi & Judy menni Anglia

Színes, magyar vígjáték (2008) Két elszánt leányzó úgy dönt, hogy elhagyja szülőföldjét, és nekivág a kalandokkal teli útnak, mely a Ferihegyi repülőtéren át a "Ködös Albion"-ba vezet. Útjukon ezer veszély leselkedik rájuk; a lányok nem is sejtik, mekkora fába vágták fejszéjüket. A főszerepben: Hornyai LiLi és Csiky Judit.

Kalendárium

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Így írtok ti...

  • Sushuka: Hallo! Kutya kiutaztatassal kapcsban gugliztam majd kidobota az oldalatokat, es hat amellett h hasznos, tanulsagos eszmeletlen sokat rohogok :D uh akerdesem az lenne,h mi van veletek??? Kivancsi len... (2013.04.06. 00:29) Az, amelyik a Judyról szól röviden...
  • anonimaurora: Sziasztok! Nem akartam leragadni nálatok,csak körbe szerettem volna futni a témát s végül annyira egyedi és haláli jó fejnek tarom a stílusotokat,hogy mindent végig csekkoltam :D Pedig a célom,az an... (2011.11.10. 22:20) Mi van mar?!
  • Aragornka: Szia, hasznosak az írásaid. Az lenne a kérdésem, hogy hogyan jelentkeztél a mekibe és mennyi idő telt el addig, amíg felvetek. Sajnos újdonsült telepesként fogom én is kezdeni és így jól jönne ezt t... (2011.07.18. 11:07) A Mekdonáldc titok
  • gerihajn: Szia, Szerintem ez az oldal is tok jo: www.ingyenesangliaimunkalehetosegek.com/ Itt Angliaban elo magyarok tesznek kozze munkakat. En ezen az oldalon talaltam egy kitchen porter munkat. Akkoriba... (2010.12.03. 22:35) Munka van. Csak nem nekünk.
  • dalmi001: szia ciccccc!!!Ti autóval vittétek a kutyusotokat??mert mi is szeretnénk de már nem tudjuk kinek higgyünk!!mi kellett nektek pontosan a kutyus kiviteléhez??köszi nagyon fontos mert februárban vinnén... (2009.11.12. 19:07) A víziszörnnyel mi lesz?

free hit counter

2008.08.25. 20:51 jude_law

J. C. titkosügynök jelentkezik

Bocs, hogy ilyen durván el vagytok hanyagolva, de
kifogás 1.: elszoktam a magyar billentyűzettől, és ezért nem megy mostanában a blogolás.
kifogás 2.: az Xbox kontroller miatt elsorvadtak az ízületeim, és bármennyire is szeretném, nem tudok írni a naplónkba.
kifogás 3.: ezek közül egy sem igaz. egyszerűen csak az agyműködésem rohamos iramban hanyatlik a játéktól, amit játszok. Időnkénti nyáladzás és agresszív kitörések is észlelhetők további mellékhatásokként.

A játék, amit játszok, persze szigorúan titkos, ha ide most leírnám, 10 év börtönnel lennék lesúlytható. Annyit viszont elárulhatok, hogy a darabolós-zombis fajta, és ez még mindig nem nagyon ad támpontot, mivel mi mást gyártanak még ugye Xbox-ra és társaira...

A munka maga egészen sokrétű, a bonyolult kódírogatós-jelentéspötyögőstől kezdve a múlt heti laza tervig: "Játszd végig a játékot". Megvan minden csalási lehetőségünk, szóval attól már nem kell parálnom, hogy feldarabolnak a szörnyek, de az első két nap, bevallom, 2 percenként meghaltam - a játék újra-betöltését is beleszámítva.
A játékról sajnos ennyit mondhatok az elhurcolódás veszélye nélkül, de majd benne leszek a stáblistában, büszke lehetek magamra, hiszen közreműködtem valami agykapacitás-csökkentő játék megjelentetésében. Buli.


A légkör jó, nem panaszkodom a főnökünkre sem, a Bábelnél nem nagyon van hierarchia. A szünetek hosszúak, ebédre egy órád van, de azt sem szokás véresen komolyan venni. Ha kifogsz egy melósabb hetet, és behívnak hétvégére dolgozni, mint most engem, akkor még az ebédedet is fizetik. Na meg persze másfélszeres órabért, ami valljuk be, csak azért, mert hétvége van, még nem indokolt. Ezel kívül ma is speckó nap volt, Bank Holiday, extra pénz, habzsidőzsi, aztán reméljük, a fizetésünk nem késik, mint májusban az akkori bh miatt.

Na most kajálás maradt, meg némi sorozatnézés, plusz vár az eper, amit az ebédpénzből vettem, de még négy napot túl kell élnem a tizenkettőből szabadnap nélkül. Pusszantás, aki kér. Aki meg nem, az nem tudja, hogy mit hagy ki.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://brighton.blog.hu/api/trackback/id/tr56632725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nővérke 2008.08.25. 20:55:11

Ha nem kapsz fizut, már a stáblistáért is megérte! :)
süti beállítások módosítása